Team

Wij staan voor u klaar

Yara Snoei

Mijn naam is Yara Snoei en sinds 2021 ben ik de trotse eigenaar van Multi Logopedie. De praktijk is gestart vanuit de wens om te laten zien hoe mooi en veelzijdig het vak ‘logopedie’ is. Dit probeer ik te doen door voorlichtingen te geven, het beroep te profileren via social media en een actieve bijdrage te leveren aan de beroepsontwikkeling.

Sinds het behalen van mijn diploma in 2015 heb ik gewerkt in de eerste lijn, in de geriatrische revalidatie en op longstay-afdelingen voor mensen met chronische aandoeningen (o.a. dementie of niet aangeboren hersenletsel). Door deze werkervaring ben ik het gewend om samen te werken met andere disciplines zoals een fysiotherapeut, huisarts of docenten.

Na het volgen van de cursus Manuele Larynx Facilitatie ben ik mij verder gaan specialiseren in ademhaling, bewustwording en ontspanning. In mijn ogen een passende en belangrijke specialisatie in een maatschappij waar de verwachtingen alleen maar toenemen. Halverwege 2024 start ik met de scholing dysfagie en aan het einde van het jaar ben ik officieel ParkinsonNet zorgverlener.

Kennismaken? Bel 06-18740965.

Linde Kelderman

Ik ben Linde Kelderman en ik ben sinds augustus 2022 werkzaam bij Multi Logopedie. Hier behandel ik kinderen met o.a. spraak- en taalproblemen en afwijkende mondgewoonten. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken. Het geeft mij namelijk veel voldoening om samen met een kind en zijn of haar ouders/verzorgers te werken aan het verbeteren van de communicatie. Het is erg mooi om te zien hoe trots kinderen kunnen zijn als ze iets kunnen zeggen wat ze eerst nog niet konden!
Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk samen te werken met leerkrachten, jeugdartsen en andere begeleiders.

Mijn specialisatie is gericht op taalontwikkelingsstoornissen (TOS).

Kennismaken? Bel 06-43956774.

Erika van Lagen

Met veel plezier mag ik binnen de logopedie mijn passie voor taal en zorg combineren. Mijn naam is Erika van Lagen en sinds november 2023 ben ik onderdeel van het Multi Logopedie team. Ik ben een allround logopedist, wat inhoud dat ik mensen met o.a. taal-, spraak- en slikproblemen behandel. Iedere hulpvraag, ieder verhaal van een cliënt is uniek. Dit maakt mijn werkdag dan ook afwisselend en leuk!  

In mijn behandelingen probeer ik op een creatieve en leuke manier te werken aan het verbeteren van de communicatie van de cliënt. Onder het motto ‘samen bereik je meer dan alleen’ gebeurt dit samen met het jongere kind, de volwassene of oudere en zijn (naaste) omgeving. Samen persoonlijke grenzen opzoeken en verleggen is wat het vak logopedie in mijn optiek zo bijzonder maakt. 

Kennismaken? Bel 06-39695786

Annick van Manen

Ik ben Annick van Manen en sinds januari 2024 mag ik mij vol trots bij het team van Multi Logopedie voegen. Binnen de logopedie heb ik stage gelopen in verschillende settingen. Vanaf augustus 2023 heb ik mijn stage in de praktijk van Multi Logopedie gelopen en heb ik de nodige kennis op gedaan als allround logopediste. Dit houdt in dat ik onder andere cliënten met taal-, spraak-, stem- en slikproblemen behandel. Daarnaast heb ik in mijn schoolcarrière een minor neurorevalidatie gedaan en is de nodige kennis over mensen met niet aangeboren hersenletsel aanwezig. 

Gezien de cliënt bij mij centraal staat vind ik het van belang dat er in goed overleg besluiten genomen worden en waar nodig overlegd wordt met andere zorgprofessionals. Samen met de cliënten en omgeving zoeken naar oplossingen is wat het werk voor mij bijzonder maakt! 

Kennismaken? Bel 06-42801054.

Allround logopediepraktijk van jong tot oud